Skip to main content

 

 

 

 

”The most we can do is 
look more closely!”

-Umberto Eco-

Suunnittelu­palvelut

Sisustus­arkkitehtuuri­suunnittelua 
ja kalustemuotoilua uudisrakennuksiin ja saneerauskohteisiin

 

Tarjoamme ammattitaitoista sisustusarkkitehtisuunnittelua ja sisustussuunnittelua. Tarvittaessa keskitymme laajoihin kokonaisuuksiin tai pienempiin osa-alueisiin kuten esimerkiksi väreihin ja materiaaleihin, valaistukseen, akustiikkaan, toimivaan layoutiin tai tilojen toimivaan järjestykseen.

Suunnittelemme  myös unikkeja kalusteita ja tuotteita eri materiaaleista osana  kokonaisuutta.

Suunnittelupalvelut räätälöidään aina asiakkaan ja käyttäjän tarpeiden mukaan joustavasti.

Tarjoamme myös valmiit yhteistyöverkostot. Pärjäilet siis yhden puhelun taktiikalla sisustuksen ja remontoinnin pulmissa. Me suunnittelemme, valvomme ja hoidamme projektiasi puolestasi. Yhteistyökumppanimme hoitavat asiansa rakentamisessa ja muussa.

Sisustus­suunnittelu

Haluamme auttaa sinua toteuttamaan sisustusunelmasi.

Ensin teemme selkeän tarvekartoituksen yhdessä jutustellen. Kuuntelemme tarkalla korvalla toiveesi ja tavoitteesi. Perehdymme näkemyksiisi, mieliasioihisi ja kaikkeen, mikä on tärkeää asian edistämiseksi.

Sitten tarkennetaan, mitä kaikkea suunnitteluun halutaan sisällyttää. Suunnittelun määrän voit valita itse. 

Suunnittelukonsultointi on lyhytkestoinen suunnittelutuokio. 
Se voi olla parin tunnin  sisustustapaaminen kauppaliikkeessä tai kotikäynti. Voimme keskustella kysymyksistäsi toimistollammekin. 
Myös sisustuspäivä kotonasi on mahdollinen.  Sisältö vaihtelee kiinnostuksen ja toiveen mukaan. 

Kokonaissuunnittelu tarkoittaa laajan sisustusarkkitehtonisen kokonaisuuden suunnittelua. 

Sisustussuunnittelun tavoite on aina viihtyisä, toimiva ja esteettinen tila. Ihanat värit, valo ja varjot, tekstuurit, materiaalit ja kiinnostavat kontrastit luovat tunnelmallisen tilan. Paikan, jossa on hyvä olla!

SISUSTUS­SUUNNITTELUN
OSA-ALUEET

Kiinnostava ja elämyksellinen tila on aina useamman osatekijän summa. Suunnittelussa voidaan keskittyä laajempaan kokonaisuuteen tai vaikkapa yhteen osa-alueeseen tai huoneeseen.

 • tilasuunnittelu                                            
 • kaluste/tuotemuotoilu
 • väri- ja materiaalisuunnittelu
 • kalustesijoittelu
 • valaistussuunnittelu
 • stailaus
 • kiintokalustesuunnittelu
 • keittiö/kylpyhuonesuunnittelu
 • tekstiili/verhosuunnittelu
 • takkojen visuaalinen suunnittelu
 • kiinteän sisustuksen detaljien suunnittelu (listat ja tehosteet)
 • akustiikka
 • terassit osana oleskelukokonaisuutta
 • ulkoväritys

 

TUOTE­MUOTOILU

Oma muotoilutoimintamme takaa, että saat sopivan kokoisen ja toimivan kalusteen.

Suunnittelemme pöytiä, raheja, tasoja, laatikostoja, kiintosohvia sekä erilaisia kiintokalusteita kuten keittiöitä ja kaapistoja.

Kalusteiden lisäksi suunnittelemme myös värikkäitä seinätekstiileitä, sisustukseen sointuvia ryijymattoja tai tunnelmallisia takorautaesineitä osana kokonaisprojektia.

Tärkeää on tuotteiden käytännöllisyys ja visuaalinen soveltuvuus sisustusarkkitehtuuriin, tarkoituksenmukaisuus ja oikean materiaalin käyttö oikeassa paikassa.

Hyvä muotoilu on ajatonta, toimivaa ja kestävää!

 

Projekti­palvelu

Haluamme helpottaa kiireistä arkeasi. Tarjoamme valmiit yhteistyöverkostot.  Me suunnittelemme, valvomme ja hoidamme projektiasi puolestasi. Yhteistyökumppanimme hoitavat asiansa rakentamisessa ja muussa.

Neuvomme ja opastamme kontakteissa paikallisiin sähkö- ja lvi- suunnittelijoihin, urakoitsijoihin ja tekijöiden  sekä koillismaalaisiin ja valtakunnallisin tavarantoimittajiin,  kalustevalmistajiin sekä maahantuojiin.

Sovittaessa hoidamme puolestasi aikataulutukset, laadimme tarjouspyyntöasiakirjat suunnitelmiimme liittyen sekä hoidamme tuotteiden tilaukset. Tarvittaessa valvomme toteutusta suunnitelmiimme liittyen.

Tarvittaessa järjestämme kaiken sisustukseen liittyvän tavarahankinnan avaimet käteen periaatteella taiteesta hammasharjoihin.

Lopuksi varmistamme, että kaikki on kuten pitääkin.